^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Tuesday, August 11, 2015

percutian ke medan (part 7)

^_^ lina mursyidah hamzah at 10:12 AM 1 pandangan dari kamu
bismillahirrahmanirrahim

ni part last skali..after check put hotel, kami..eh bukan..umi abah nk g borong kain batik pasang telekung bagai..kami follow aje lah..x smpat plak nk snap gmbr lawa2 kain dia..dan lepas tu kami gerak ke airport..



sampai je terus solat jamak siap2 zohor asar n makan..makan ni tak masuk pakej da..kami makan di sini..








blanje :
kasut umi sbb tercabut 120k
bika ambon 230k
tips amin (ni driver..atas kita nk bg brp tipsnya) 200k
roti boy 9.5k
lunch di olive cafe 409,310k

overall mmg suka sgt2 la ngan pakej super murah rm450 je dpt mcm2 n selesa yg amat tmpt lawa mknn sedap flight murahh..eehhh? kbtulan tgk tiket murah kan..so alhamdulillah, tercapai hajat nk blanje umi abah jenjalan..^_^

percutian ke medan (part 6)

^_^ lina mursyidah hamzah at 10:06 AM 0 pandangan dari kamu
Bismisllahirrahmanirrahim..

ni makanan yg kami makan lunch kat medan



lepas makan, kami ke Istana Maimoon tgk n dgr penerangan..banyak rupanya raja diorang ni ada darah ngan raja2 di negara kita..serumpun la katakan..sikit je gmbr kat cni amik..sbb shopping je byk..agagaga..


kat perkarangan istana ni mmg byk souvenir n leh tawar tawar lagi regenya.. then kami gerak ke hotel Madani...




rehat2..then makan malam...ayam penyettttt!!! sedap bangattt



lepas dinner, kami jalan2 kat merdeka walk..minum2 kopi kat ctu..then balik..zzzz

belanja :
tshirt 4 helai = 110k rupiah
purse 10pcs + keychain 30pcs+fridgemagnet 10pcs = 250k rupiah
minum kopi abah blanje.. muehehehe




 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea