^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Monday, February 2, 2009

minggu ENJOY

^_^ lina mursyidah hamzah at 11:03 AM
Photobucket
just nak gtau kat diri sendiri melalui blog ni..(sbb blog ni dikira tmpt nak lepaskan geram)
:ayokona:..oleh kerana CK takde langsung midterm utk 8 subjek sem ni..maka dilambakkan dgn assignment dan presentation yang berlambak2..huhu..:hilo:..lebey rela ade midterm dr kena buat assignment yang berlambak2..tu la..sem lepas terlampau relaks..sem ni..terlampau ENJOY..alhamdulillah..lectrer semua sporting n sgt best blajar..:woooh:cumanya time diberi assignment..mmg "LAGI BEST"..:sakit: dengan kredit hour 20.5..tak la banyak mcm kak sumey n abg kemey..hehehe..tapi mmg sem ni terasa SAKITNYA..:sweaty: di kesempatan ni..nak mintak maaf pd diri sendiri sbb amat la tak pandai bahagi masa..kepada member2..kepada jemaah..really sorry...:puppyeyes:saya CUBA utk siapkan semua sebelum MULTAQA NUQABA..doakan..sekian..wassalam:wave:

4 pandangan dari kamu:

ilham nur said...

nak komen, saya ada exam midterm isnin ni sampai hari sabtu. dua paper lagi tu tiap2 hari kecuali sabtu. assignment ada lagi dan yang bestnya lab2 report paling kurang 2 setiap minggu. wah "enjoy"nya jadi student pharmacy. hehe

3p4h said...

Wah, apakah semua ini?

Saya pn ada xm juga, mulai hari ini hinggalah ke 24feb ni. Wah!!!

Xsuke exam... Lg suka assgnmt!!!!

lina mursyidah hamzah said...

salam'alaik
to 3p4h: secara rasminya hari ni dah dpt pengesahan dr smua lect bahawa midterm takde..
to ilham nur: dan hari ni dpt lagi 1 asiggnment dan 2 project besar yg kena buat..mmg sgt2 'enjoy' jadi student education..lg prefer mid term dr asgnment..tp memikirkan bhw kelak jadi cikgu..so kena la admit,asgnment lg penting + project yg mmg leh tahan gak sbrnnye..

lina mursyidah hamzah said...

total sume asgemnt + presetatiton + project..tak kire lagi..for sure ari ni makin bertambah...ALHAMDULILLAH..

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea