^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Monday, March 23, 2009

jwb tag lagi...

^_^ lina mursyidah hamzah at 9:19 PM
Photobucket

tag dari cik fiza...

1. Kenapa kamu berblog?
sbb blog ni dari lepas spm lagi..utk jadikan tmpt perkongsian..
2. Apakah method penulisan dalam blog kamu?
bergantung pd mood..
3. Antara rupa dan isi blog, yang mana lebih kamu utamakan?
pd pendapat sy rupa menjadi pilihan..sbb sy suka baca seswatu dengan keadaan mata sy selesa
4. Adakah kamu meletak widget lagu di blog kamu? Kenapa kamu memilih lagu tersebut?
tak letak..hny letak radio nasyid.fm..sbb dy ade byk lagu
5. Antara banyak-banyak artikel di blog kamu, yang mana paling kamu suka dan kenapa?
6. Pernah terasa nak hapuskan blog kamu? Sebabnya?
pernah je..sbb org da tau ni blog kite..hehe
7. Apakah pendapat kamu mengenai blog kepada pemilik blog yang tag kamu ni?
blog dy best...byk info yg sy leh dpt..cute je!
8. Senaraikan 5 orang yang akan kamu tag.
kak syafaf,azrul,azym,fatimah,abid
9) So far apa yang anda tahu tentan,g pemilik blog yang tag anda?
orang kelantan..sgt baik orgnye..dy org petama yang makan sedulang dgn sy waktu kat al-amin dulu..pandai..skrg kat uia kuantan..jujur..setiakawan

2 pandangan dari kamu:

MuhD NoR AzyM said...

aik..mcm dah buek jo..

lina mursyidah hamzah said...

ade lains ket la..buat je la..

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea