^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Tuesday, March 17, 2009

tag pertama untukku...

^_^ lina mursyidah hamzah at 9:16 PM
Photobucket
dapat dari kak siti..mekasih kak...

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
titipan mifqiah...sbb aku suka tulis n copy paste apa yang aku nak..
mrgreen

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://mifqiah.blogspot.com..timbul idea nama ni dari form 3 lagi..member2 al-amin mesti tahu psl nama ni..tertarik ngan nama ni tapi tatau maksud..biggrinbiggrin

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
ikut mood la..kalo rasa nak ber'emo' maka hasilnya jadi emo la..tp biasanya santai2 je..

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
pernah je..sbb tanak org tahu ni blog kepunyaanku..konon2 nk buat private..tapi tak jadi la pulak..huhu

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
kak siti..seorg yg sgt romantis..suka sgt2..baik orgnye..walopun tak pernah bersua muka..tapi permintaan lina tak pernah kak siti hampakan..mekasih kak..

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
azrul, kak jie, kak marwah, hafizah hasyuden,azym

4 pandangan dari kamu:

MuhD NoR AzyM said...

Salam..adess..terselit namaku di blkg..hehe..

lina mursyidah hamzah said...

jawab je la..wajib jwb..aku da mentioned nama ko ni..huhu

CORETAN RASA HATI said...

lina..malasnye..huhu

lina mursyidah hamzah said...

eleh..malas2 pun nti buat gak..hoho..mekacih..

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea