^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Friday, April 17, 2009

7 utk ku kali ini..

^_^ lina mursyidah hamzah at 5:26 PM
Photobucket





10 pandangan dari kamu:

ilham nur said...

buku paling bawah tu penulisnya Dr. Rahman Abdullah. pernah baca buku beliau, tapi tak ingat yang mana satu.

p/s ni baru balik dari pesta bukulah ni, hehe

lina mursyidah hamzah said...

amboi..laju je dy..
a'ah..baru balik..semua booth lina g..tapi 7 je yg menambat hati..sbb umi da ade putaka mini dy..abah pun dah ade gak..adik2 lagi...so,lina kena pilih buku yg dirog semua ni takde..psl kewanitaan..semua adik2 ade..psl tazkiyatun nafs umi n abah ade byk..pasal haraki..abah ade..pemikiran islam..abah ade..seb baik la tgk2 gak pustaka umi abah sebelum ni..tapi baca bukunye tidak..hehehe..

ilham nur said...

hehe, mestilah laju.

kat rumah abulu.ang, tak ada pustaka. tu, sekarang tengah giat mengumpul buku.

ada beda, buku kita sendiri dengan buku orang lain.

p/s: teringin nak beli buku ITNMB di Pesta Buku sebab susah nak dapat, tapi...duit dah "kering", maknanya kena lupakan sajalah dulu.

Buku Generasi Salahuddin berkenan juga, hehe.

hadian said...

moga bukunya bermanfaat

lina mursyidah hamzah said...

to ilham nur: mmg beza buku kite ngan buku org..tp pk2 smule..tak salah kalo share buku ngan fmly..sbb adik2 lina suka beli buku2 mcm yg bab2 wanita solehah tu..umi abah plak buku2 haraki,pemikiran sket2 n tazkiyatun nafs..sharing is caring! hehe..ITNMB tu ape?

to hadian: insyaAllah bermanfaat..

ilham nur said...

ITNMB tu Institut Terjemahan Negara Malaysia Berhad

lina mursyidah hamzah said...

owh...ade je booth dy tadi..tapi lina tak singgah..insyaAllah...second time lina nak g lagi minggu depan..sbb tak puas..huhu...

ilham nur said...

minggu depan tu, agak-agaknya berapa buah buku pulak yang dibeli? hehe

D'Rimba said...

Buku Hidup Bukan Rahsia tu penulisnya bekas pensyarah saya di Kolej Islam Antarabangsa. Pesyarah terbaik pernah saya jumpa setakat ini....http://wisdomthruwords.blogspot.com/ Ni blog dia.

lina mursyidah hamzah said...

to ilham nur: tatau la nk beli brp..huhu...minggu depan g ngan kakak2 plak..

to drimba: mekasih atas info yg awk bg..mesti awk untung dpt jumpe ngan beliau..kongsi pengalaman kan..:)

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea