^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Thursday, May 28, 2009

3rd award

^_^ lina mursyidah hamzah at 11:02 AM

mekasih skali lagi adik suhana sbb bg akak award ni...ukhwah award..besar nilainya ni dik..'ala kullihal..syukran jazilan..moga ukhwah kita 'hidup' mewangi hingga ke negara abadi..biarpunjarang chatting tp percayalah doa yg kita saling titipkan menjadi pengikat hati kita..syg awk!

award ni nak bagi kat...

1.afzan comey

2.fidz

3.kak saidah

4.kak mariati

5. kak syafaf

6. islinda

nota kaki: anda kena copy paste gambar award tu ke blog anda..kalo nak bagi sape2 pun boley..

2 pandangan dari kamu:

Ya Habibi said...

waa~

terharu..terharu..! sob3..

amiin..amiin..amiin..~

akak, saya nya alamat blog ada tulis 90 laa kat belakang.. mujahidah-fisabilillah90.. tu yang akak letak, bila click jer, g tmpt org lain.. nak majok laa.. heee~

tek care.. =)

lina mursyidah hamzah said...

alololo adik akak cyg...jgn majuk2..akak tuka ye...

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea