^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Sunday, June 21, 2009

tag n award from abid cyg!!!

^_^ lina mursyidah hamzah at 12:07 PM

Photobucket

a) Copy badge "Vespa blogger Award Friendship" diatas untuk diletakkan di blog anda

b)Link / ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

dhabitah...huhu...kenai masa kat salah satu jk ukhwah..very1000x nice person..n tanpa diduga..dy ni member jugak kepada member baik sy wan iffah...abid ni da kawen...huhu...harus mengelakkan diri dari jumpe dy kerna pipiku akan menjadi sasaran cubitan dy..haha..peramah sgt2...mmg best jadik member dy..love u!!!

c) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri

- nama sy lina mursyidah binti hamzah

-ade umi,abah n 8 adik...

-study kat uia amik kos pendidikan bimbingan n kaunseling

-pelupa

-malas

-pendiam

-garang

-suka merempit dgn kereta

-suke membebel kat ym

-tak pandai jaga ati org

d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda

-afzan

-suhana

-kak jihan

-ina

-imah

-hafizah hasyuden

1 pandangan dari kamu:

Farid Rashidi said...

Assalamualaikum..

Semoga dalam limpahan ilahi dan diredhainya. Hati2 merempit tu ya.

Salam ukhuwwah, kalau kelapangan jemput ke blog saya untuk bertukar link dan pendapat. Moga diberkati Allah SWT.

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea