^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Friday, September 18, 2009

award dr adik iqmal

^_^ lina mursyidah hamzah at 10:00 AM

thanks to adik iqmal..akak jwb la n accept la..karang awk nangis plak..

5 fakta psl iqmal
-ant adik yg cpt masuk ngan aku
-suka jadikan aku MPH dy..ahaha
-nama dy syed putra iqmal
-org perak
-penah bg aku lagu tanggo song yg aku tgh pakai skrg utk meses..

10 fakta psl lmh
-nama lina mursyidah
-seorg yg garang
-bab2 pempuan out sket
-tak suke menunggu coz aku pun ade gak masa utk buat mende lain
-blaja kat uiam
-duduk kat taman melewar
-kalo shopping tu aku tak suke round satu kedai baru nk pilih barang..jenis aku, berkenan terus amik..sbb aku susah nk berkenan brg..
-ade 9 org adik beradik
-anak sulung
-sy org kelantan pure tau..lahir kat pahang tp menetap di gombak..tp aku org kelantan!

sama mcm yg sebelum ni..takmo tag sape2..
blogger-emoticon.blogspot.com

3 pandangan dari kamu:

CAHAYA MEMELIHARA said...

mne blh jd pure klate kalu lahir di pahang..haha

Syed Putra Iqmal said...

huu kak lina..comey2...huhu

lina mursyidah hamzah said...

fizah : tp ana mmg pure kelantan la..cume..letih jugak la nk explian bile org tanye kat mana tang 'kelantan' kalo dah duduk di gombak lahir di jerantut..adeh..huhu

iqmal : ape yg comey? akak ke? haha

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea