^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Friday, January 27, 2012

IYG [11] - 1 Februari 2011-

^_^ lina mursyidah hamzah at 9:42 AM
سم الله الرحمن الرحيم

Kembara diteruskan lagi pagi ini ke Tanjah. Salah satu daerah di bumi Maghribi. Diiringi oleh 3 pelajar dari Malaysia yang, kami menaiki van yang disewa. Sebelum berangkat ke Tanjah, kami berkesempatan untuk mengadakan pertemuan dan lawatan hormat ke Kedutaan Malaysia di Maghribi.

Kemudian, kami bertolak ke Tanjah dan singgah solat di sebuah tempat yang bernama Asiah. Takdirnya di sini kami bertemu dengan beberapa peserta IYG dari turki dan Morocco. pertemuan yang tidak dirancang kami raikan dengan makan malam di sebuah restoren di Asiah. Usai makan, kami bersama-sama berjalan-jalan menikmati keindahan malam di Asiah.


Selepas itu, kami meneruskan lagi perjalanan ke pejabat sebuah NGO diiringi oleh 3 lagi rakan Morocco untuk penginapan malam. Layanan yang diberikan oleh Association Aide and Secours @ Jami'ah Al-'aun sangat baik kepada kami. Orang-orang di sini sangat meraikan tetamu. Dan akhirnya setelah penat seharian berjaulah, kami merehatkan diri untuk agenda seterusnya pada keesokan hari.0 pandangan dari kamu:

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea