^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Sunday, November 4, 2012

masuk uia balik but as a...

^_^ lina mursyidah hamzah at 6:10 PM
Assalamualaikum..

insyallah, start minggu depan..12/11 saya dan beberapa orang rakan akan meneruskan internship kaunseling di UIAM gombak selama 5 minggu..

bukan tak dapat ke JKM tapi lebih senang di UIA..cuma yang merisaukan ubaydah..akan dihantar ke tempat baru..dan dugaan beliau..9 jam tanpa susu!

nk buat mcm mn pun x tahu dah..botol mimijumi pun da guna, tetap tak mahu..runsing, usia sebaya dia solid food hanya makanan tambahan tapi dah mcm kena jd makana utama pulak..bertambah kesian sejak2 saya praktikal ni, asal balik je umah amik dy, terus dy akan menyusu setengah jam lamanya sampai dia betul2 'kenyang' dengan susu..of kos, susu ibu!

hopefully dihntr ke tmpt baru ni, ubaydah oke...lepas ni timing opis hour tak mcm sekolah dah..lg haru mengenangkan ubaydah..dan juga menahan sakit bengkak susu..takpe, 6 minggu lagi akan berakhir semuanya..

resume juga harus diperkemas..

0 pandangan dari kamu:

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea