^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Wednesday, November 28, 2012

senyum aje ^_^

^_^ lina mursyidah hamzah at 4:29 PM
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

memasuki minggu kedua intern di UIA..client kurang tp still ada cikit aje..client online pun ade.
Ubaydah masih lagi saya kasihankan dia..tahan berlapar susu 3-4 jam..mujur saya boleh balik lunch..n after lunch hour cepat2 balik rumah utk menyusukan Muhammad Ubaydah.. dia mmg kuat! kecik2 lg da kuat tahan susu lama2..cian~

teringat pulak hari pertama lahir, kita niarapkan dy..pandai2 plak dy guna kaki tolak kat cot tu nk terlentangkan balik badan dy..=)

berbaki 3 minggu tamat internship. perancangan saya? saya nk jaga ubaydah..pastu apply mane2 keje yg berbidang pendidikan/kaunseling dan serius berbisnes utk masa depan bersama..

perancangan dakwah? eh, perlu ke nk cite kat org? diam2 dah la..ni kan antara kita dgn Tuhan..saya tak mahu jd golongan yg show off , x mahu nama dicanang2 dan disebut2 penduduk dunia..sbb rasa macam..macam..ntah, tak gemarlah! saya belajar takmo show off show off ni dari suami saya..dia diam je..buat je kejenye..org mengata dia diam..yg penting katanya, dia buat kerja..buat apa nk heboh2 kat org lain..ni kerja yang hanya antara kita dan Tuhan aje..

kalo tak gtau org, mcm mn org nk tau kita wat keje? nnt org kata kita tak wat keje..errr,, maaf! nak ikut org kata ke nk ikut Allah kata? atau nk pujian n sanjungan manusia? buat je keje tu..Allah yg menilai..

jadi, kesimpulannya saya nak majukan bisnes..nak maju dan terus maju di samping nk bekerjaya mcm pendidik..ahaks! doakan~

asar sudah..pasni nk balik..yeay!

0 pandangan dari kamu:

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea