^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Friday, December 21, 2012

nk pegi..nak pegi...

^_^ lina mursyidah hamzah at 9:54 AM 0 pandangan dari kamu
In the name of Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..

Alhamdulillah, melangkah dan sedang meniti hari terakhir internship di sini..actually baru lepas packing order. mcm buhsan2 saje rasa mcm nk mengarut. Hari ni abg exam! Semoga berjaya dan jap lg ptg ni ke..kite g soping buku nak? eheh..

terlalu byk pengorbanan abg dlm masa 4 minggu ni tlg jaga ubaydah di rumah..satu perkara yg jarang sy dgr suami duk tlg jaga anak kat rumah..seb baik la keje ngan pak mertua..dan kpd umi juga yg tlg menjga ubaydah time saya ke UIA menghabiskan sisa2 sbg seorang .. seorang..pelatih kaunselor ;p..umi jaga pagi, abg jaga tgh hari smpai petang..dan sy sgt bersyukur dan beruntung punya suami yang sgt2 supportive penyabar dan tlg jaga ubaydah walopun sy takde..dan beruntung punya umi yg risau concern jika ubaydah dihntr ke umah pengasuh yg tak dikenali..[ohhh, makin kuat rasanya mcm tamau keje..haha ]..tak lupa juga kpd adik beradik  yg tlg tgkkan ubaydah skali..kakteh,kakcik,angah,pipah,apih,amin,azim n mursyid..dan macik bibik fatimah..ramai sungguh penjaga ubaydah di rumah!

buat maksu juga yg jaga ubaydah slama 9 minggu waktu berpraktikal di sekolah..terima kasih smuanya..9 januari sy last day bergelar pelajar UG..dan lepas tu abes da degree..berkira2 nk ke master ke tak memandangkan sy ni MALAS gile nk ikut line akademik..lebih suka santai2 jek. tp suami penyokong n penghasut sgt kuat utk sy sambung lagi master..terpikir2 lg ^_^

sy cuma nk cite dlm belog yg takde org dtg ni bahawa sy sgt syg keluarga sy..! sgt2 memahami dan supportive.. dan abg, anugerah terindah pinjaman Tuhan kpd sy..syukur punya suami sebaik dia~
 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea