^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Tuesday, January 8, 2013

3 bulan pertama utk tahun 2013

^_^ lina mursyidah hamzah at 12:44 PM
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lg Maha Penyayang

nampaknya nak fokus biz sampingan januari ni terbantut pulak plak..takpe, Allah knows best!

3 bulan pertama utk tahun ni super bz bg sy [ tapi smpt lg nk update blog sbb ubaydah bru tdoq semntara tunggu buburnya masak ] bulan januari bz sungguh awalnya krn tahu abah mertua buat keputusan nk bertunang stlh hmpir 9 bulan selepas kematian mama..alhamdulillah abah jmp jodoh baru..boleh jugak la duk tlg tgk sakit makan minum abah .. jd oleh kerana mcm agak mengejut, sy sbg menantu sulung pempuan, ditugaskan utk prepare hantaran..buat simple2 je..eheh..
dan penghujung januari ini, percutian bersama keluarga sndiri + keluarga mertua pula..esok final presentation utk final sem sy sbg pelajar ijazah di IIUM..

dan januari ini juga shbt sehidup semati baik sy akan mengakhiri zaman singlenye..finally!  NAMA DIA FATIMAH MOHAMAD NOOR =)

FEBRUARI UBAYDAH AKAN GENAP SETAHUN.. 

ingatkan nk usha2 kerja..tapi belum boleh lg..hehe..sbbnya..mestila ade sebab..awal bulan 2 nak ke terengganu dan kelantan..dan mungkin lepas tu sibuk pulak dgn perbincangan dan persiapan utk perkahwinan abah jika diizkan Allah..=) bulan 3 ini..

dan bulan 3 ade 2 shbt sy juga yg akan bernikah..kedua2 mereka dtg pd majlis sy..dan kedua2 mereka adalah lelaki dan perempuan..hehe..dan setelah diatur2..insyaAllaha kan hadir juga majlis ke rumah mereka lepas setel majlis kat umah pengantin perempuan bakal isteri abah..

lepas bulan 3 baru leh pokes mende lain..kalo xde aral =)  asyrina online store pun da slmt didaftarkan 31 disember lepas sbb byr rm50 je utk 5 tahun..haha..still biz ni hny sampingan..tp kalo berdaftar oke ckit..org pun yakin dan who knows kalo nk terserius ke..;p

0 pandangan dari kamu:

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea