^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Thursday, May 30, 2013

fasa seterusnya

^_^ lina mursyidah hamzah at 11:57 PM
Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

saje nk tulis blog smntara Ubaydah da tido..abg belum balik dr kuliah syeikh fahmi zam zam. Alhamdulillah..ubaydah sudah boleh berjalan since 3 weeks ago dan byk lg perkembangan positif dr smua aspek =)

esok adalah hari cubaan nk hntr ubaydah ke rumah pengasuh baru. setelah lebih kurang 4 bulan tanam anggur dan menjaga ubaydah dgn sepenuh masa, isnin ni (3 jun ) saya kena bekerja untuk terus membayar hutang ptptn [ kalo pr menang tak pyh pk..hehe]

hrp ubaydah oke.. [ walopun tahu dy takkan oke sbb dy masih menyusu badan.. dy tak pernah mahu susu botol dan tak reti hisap botol ] hmm.. berharap ubaydah oke dan oke.. kalo takpun, mungkin amik masa ckit..huhu

pintu untuk masuk universiti utk kali kedua sudah pun dibuka..tinggal nak masuk atau tak sahaja ke tmpt itu. bila dikenang cabaran menghabiskan degree dgn anak 1 membuat saya begitu kagum dgn org yg ada 3 4 org anak tp bleh habis smpai phd..mmg tabik springgggg! saya? xtahu lagi bagaimana nasibnya..

fasa baru dgn status yg masih sama.. tp fasa baru itu sbg seorang pekerja, dan pelajar sarjana [mungkin ] dan masih memegang taklifan yg indah sbg isteri dan ibu.. =D

biz online? sudah mula slow.. sesi 4 bulan sepenuhnya sy guna utk menjaga ubaydah..biz buat time mcm busan sgt time ubaydah tdo je.. niat asal nk fokus biz time tak keje..tp tak leh la..kena fokus anak jugak..ni usia emas anak..mmg rugi kalo sy lepaskan usia emas begitu shj..duit boleh dicari, tp usia emas anak yg berlalu takkan boleh dicari smpai bila2.. cuma skrg bila terpaksa kerja, siang utk kerja..ptg n malam fokus pd ubaydah.. lagi minimumkan masa utk biz.. xpelah, rezeki di mana2 ^_^ kerja yg akan dibuat nnt ni pun based on biz jugak.. kerja ngan umi abah, insyAllah ada berkatnya. cuma sy tak pasti smpai bila sy akan bekerja dgn umi abah.. cuma slagi punya waktu dan peluang, insyAllah akan bkerja dgn mereka..

pen off~ ubaydah da gerak2 ;p


0 pandangan dari kamu:

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea