^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Tuesday, June 11, 2013

keroje~

^_^ lina mursyidah hamzah at 4:23 PM
Bismillahirrahmanirrahim

sudah 2 hari kerja tanpa ubaydah..makciknya jaga di rumah smntara cuti sem..minggu lepas ubaydah setia temankan saya dan suami di opis ni ha.. terbats ckit nk wat keje,..tp seronok melayan dy

2 hari tanpa ubaydah sentiasa rasa rindu sangat kat dy.. lambatnya pukul 5. tapi kerja pulak terlebih cpt siap mungkin sbb fokus agaknya. dah start kerja ni balik2 je penat tapi hilang penat apabila disambut oleh senyum manis ubaydah..lesung pipit dy sungguh buat saya rasa geram je tgk dy..pastu mula la pipinya jd mangsa..kui3

bila da kerja walopun byk jugak la kelonggaran di company abah..bila balik laptop jrg amat disentuh..tak bleh langsung nk buat biz online..sbb masa di rumah dimaksimumkan sepenuhnya utk ubaydah [kecuali dy tdo].. rasa bersyukur sbb diberi kefahaman peri penting usia emas anak utk ibu bapanya.. apa yg mampu sy dan suami buat yg terbaik utk ubaydah..kami cuba sedayanya =)

kerja ini tak mudah sbb bukan bidang sy..tak bukan minat sy..tp sy cuba sedaya upaya buat yg mana sy tahu..yg belum tahu sy akan belajar lg.. =)

september bakal bergelar pelajar lg..mam pu ke tak la agaknya ek? balik keje pun da penat..tambahan ngade2 nk further full time.. nk buat part time tp keadaan tidak mengizinkan..buatnye nnt abg n sy ade kelas ujung minggu sape nk jg ubaydah..jd sy bersakit kejap kot? sakit ke? blum tempuh lg da kata sakit..dush! tlg pegi jauh2 wahai negatif.. =) sy cuba buat yg terbaik utk kerja,jd ibu,jd isteri n jd pelajar fulltime skali lg =) da penah rasa sblm ni..phew~ Allah jualah harapan pemimjam kekuatan.. insyaAllah

0 pandangan dari kamu:

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea