^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Wednesday, January 29, 2014

Alhamdulillah..result sem 1 okay!

^_^ lina mursyidah hamzah at 12:30 PM
bismillahirrahmanirrahim..

lebih kurang pukul 1 pagi semalam terdetik rasa nk cek result. berdebar jgn cakap la. sbb yelah, saya ni full time student tp jd jugak full time worker, part time bakery..fulltime jd mak,anak,isteri.. phewww~
masa saya mmg totally different dengan masa org lain yg jd fulltime student juga. ramai juga classmate yg dah kawen ada anak amik fulltime..iranian girls yg sgt osem n kak masyitah.. jujurnya sy salute pd mereka2 yg punya anak suami yg perlu dilayan tetapi dlm masa yg sama memenuhi tuntutan belajar. serius sy salute. saya yg baru first sem ni pun mmg haru biru je smua but Alhamdulillah it's over for sem 1 n Alhamdulillah result yg dpt juga tak dijangka dek hati dan fikiran..

Allah sgt baik dan sgt memberi banyak pada saya. Alhamdulillah.. ^_^ 
sem 2 menanti dengan subjek2 yg tak sbar saya nk belajar..tajuknya amat menarik hati dan minda saya utk diperguna semaksimanya.. insyaAllah..ready for next sem ^_^

bakery masih berjalan sprti biasa.. eheh..keje pun tetap kena keje mcm biasa..anak suami rumah tetap perlu diuruskan seperti biasa..Allah murahkan pinjaman kekuatan lagi sem depan dan kehidupan yg mendatang..amiiiinn..
































0 pandangan dari kamu:

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea