^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Tuesday, August 11, 2015

percutian ke medan (part 7)

^_^ lina mursyidah hamzah at 10:12 AM
bismillahirrahmanirrahim

ni part last skali..after check put hotel, kami..eh bukan..umi abah nk g borong kain batik pasang telekung bagai..kami follow aje lah..x smpat plak nk snap gmbr lawa2 kain dia..dan lepas tu kami gerak ke airport..



sampai je terus solat jamak siap2 zohor asar n makan..makan ni tak masuk pakej da..kami makan di sini..








blanje :
kasut umi sbb tercabut 120k
bika ambon 230k
tips amin (ni driver..atas kita nk bg brp tipsnya) 200k
roti boy 9.5k
lunch di olive cafe 409,310k

overall mmg suka sgt2 la ngan pakej super murah rm450 je dpt mcm2 n selesa yg amat tmpt lawa mknn sedap flight murahh..eehhh? kbtulan tgk tiket murah kan..so alhamdulillah, tercapai hajat nk blanje umi abah jenjalan..^_^

3 pandangan dari kamu:

3d animation said...

Happy sangat percutiannya

Agen pulsa online said...

mantap gan infonya..
benar2 sangat m,eanrik dan bermanfaat sekali gan.

Giadola Iris said...

salam, kami ada menyediakan ground pakej ke Medan-Lake Toba-Berastagi dengan harga yang bestt sangat..paling penting kami akan bawa ke restoren makanan yang halal..don't worry..pakej termasuk makan, transport, hotel, entrance fee, tol, dan minyak..datang bawak duit shopping je ^_^
Whatsapp/Message ONLY: +6012-6047593
instagram: @percutianbajet

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea