^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Monday, September 7, 2015

pengalaman temuduga pegawai psikologi unisel

^_^ lina mursyidah hamzah at 6:05 PM
bismillahirrahmanirrahim

da berkurun baru bleh share..huhu..lupa dah bila temuduganya. okelah..to cut short, masa interview ni kat unisel bestari jaya..gigih la dari gombak bangun awai2 da kata temuduga kul 8.30 kan dan sy plak jenis x suka lewat. jauh jugak gombak ke sana.. dalam ati mcm xmau keje ni..tapi sbb kena gak keje n cari pengalaman interview so g je la...

sampai2 staff assembly plak..huhu..da tahu tarikh assembly supposedly tukar la masa intebiu tp takpelah maybe depa lupa... tgkl list nama 6 org akan diinterview..dan yg mai 3 org je..yang nk sorg je..

masuk2 bilik interview..sy org last walopun sy mai dulu..depa ikut list namaT_T. dua calon sblm sy tu ada pengalaman n bujang.

masa interview ada 3 panel..depa suh perkenalkan diri, tanya psl auku sbb dah pi letak sijil jd komiti auku masa kat uia dulu. byk tanya based on sijil n resume. tanya role model..tanya teori personaliti..n depa provok saya dgn status sy yg da kawen n ade anak kecik..jwb je jujur2..dan from that tau dah x dpt..mmg btui pun x dpt..tp best sbb masa ni agak bebas bercakap berbanding masa iv ngan jpa dlu. to summarize question they asked

- perkenalkan diri
- apa yg anda tahu psl AUKU
-teori personaliti
-role model dlm dunia kaunseling
-kenapa tak jd cikgu (sbb degree in education)
-bleh tak balik lewat keje overtime..suami bg ke tak
-apa yg anda tahu psl unisel
-dah tgk byk sijil pkpim abim depa tanya gak apa yg buat masa duk dlm ngo
-pengalaman

da~~~

0 pandangan dari kamu:

 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea