^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Thursday, November 12, 2015

Alhamdulillah..graduate!!

^_^ lina mursyidah hamzah at 2:05 PM
Bismisllahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah, sabtu lepas selamat majlis konvokesyen. hanya majlis untuk so-called meraikan graduan2 yang berjaya menghabiskan pengajiaan..actually it is more than that..should be lecturers yang mengajar yang sampai scroll..eheh! dan keluarga2 yg sgt2 banyak menyokong patut bg pass lebih sket masuk dewan..

Alhamdulillah, abg merupakan insan yg sgt2 byk sgt2 berkorban dan sgt3..(byk nau sgt sbb nk gmbrkan betapa bersyukurnya aku punya suami seperti dia) banyak membantu aku dalam pelbagai aspek dalam meniti perjalanan sarjana ni. terlalu byk berkorban rasa juga dia..berkorban masa juga dia..segala yang dia ada, dia korbankan untuk perjalanan ini.. setiap hari kutitipkan doa Allah mudahkan dan cepatkan perjalanan di titian sirat menuju ke syurgaNya..

Ubaydah, anak yg kecil selalu berkorban 'masa' emasnya dan sgt membantu dan memahami uminya sedang berjuang menuntut ilmu. diakui, kebanyakan masa ubaydah byk dihabiskan bersama abahnya. tetapi Ubaydah tak pernah lupa dan selalu meletakkan aku sebagai ibunya yang paling utama dalam apa jua perkara...Ubaydah satu2 harta yang aku ada..

Umi dan abah, sgt byk membantu kewangan kami dan benarkan kami tinggal bersama dek kerana kondisi kewangan kami yg amat terhad. terlalu byk sumbangan jasa umi dan abah dari aku lahir hingga kini melihat aku di dewan menerima sarjana.. ini adalah utk kalian..Allah berikan syurga untuk kalian..

Pensyarah2 yg tak pernah jemu melayan aku yg selalu tanya soalan yg simple dan basic..yang tak pernah marah dan boring dengan kesilapan2 yg aku lakukan spjg aku belajar dan menulis.. sesungguhnya tanpa keredhaan kalian terhadap ilmuku, tak mungkin aku di sini... jariah kalian pasti menerangi perjalanan kalian smpai syurga dengan mudahnya..

Adik beradik dan keluarga mertua yang selalu mendoakan dan memberikan semangat.. Allah sahaja yg tahu betapa sayangnya aku pada kalian..

sahabat2 seperjuangan yg selalu melayan pertanyaan dan sering memberi macam2.. Allah mudahkan urusan kalian sampai syurga!

Didoakan kita smua smaa2 berkumpul di syurga..dengan redhaNya..

terima kasih semuanya :')

LINA MURSYIDAH HAMZAH
SARJANA PENDIDIKAN (TEACHING THINKING)
IIUM 2015
 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea