^_^ Ahlan Wasahlan wa Marhaban Bikum ^_^

Photobucket

thanks for click it !! ^_^

Wednesday, June 17, 2015

percutian ke medan (part 1)

^_^ lina mursyidah hamzah at 9:50 AM 24 pandangan dari kamu
Bismillahirrahmanirrahim

alkisahnya sekitar 2 minggu terakhir mei,  Alhamdulillah saya dapat siapkan saya punya directed research, orang kata 3 jari kaki lagi nak habis Ma.. oh ya, skrg ni saya di sem 4 iaitu sem terakhir..start sem awal bulan 2 hari tu..punya la bz kan..tapi sempat la gak taip beberapa entri yang  penting bagi saya..eheh!

oleh kerana siap, macam happy la kan n rasa macam nk reward diri, suami, umi abah n ubaydah..mereka ini lah tulang belakang paling utama..dr wan mazwati dan dr suhailah jugak org kuat yang membawa saya sampai tahap ni..adik beradik mertua ipar kawan2 pun sama2 kuatkan saya sepanjang perjalanan ni..tapi nak bwk semua g holiday nan mampu la pulak.. doa saya buat kalian, Allah mudahkan dan berkati kalian sampai syurga..itu yg saya mampu buat, ^_^ terima kasih!

okeh..sambung balik bab plan bercuti ni..dah happy tu cek tiket semua... ketika saya cek tu, MAS buat promo..g balik sorang rm278 termasuk luggage tax seat siap dapat jus epal n kacang..kira okayla kan basah2 tekak segar2 diri dalam flight..mmg malas nak amik AA sbb kang beg tambah rege, seat lagi, minum lagi.. dah buat pun kira2 KETIKA saya cek tiket tu AA lagi mahal dari MAS.

mula2 nak g tarikh minggu yang kelantan lawan final tu..sah2 la kan abah nak tgk final tu..so tunda..tunda pulak abg final exam..haruslah takmau g waktu cuti sekolah reramai kan..so pilih tarikh 13-16 jun 2015..

jadinya..bajet awal di sini utk bercuti ke MEDAN :
tiket return MAS 4 adults 1 child RM 1380.50
pakej amik ngan insyirah 4 dewasa 1 kanak RM2060 (setiap orang RM450..ubaydah RM260)

 asal nek kapal je gambar ni feberet yang orang amik ;p


 

perkongsian sebagai peringatan Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea